Збій у роботі "Київстару": У компанії пояснили, що відбувається і де є проблеми

У компанії "Київстар" пояснили, що сьогоднішній збій у роботі мобільного оператора виник не через нову атаку. Про це в ефірі "Радіо Свобода" заявила представниця компанії Анна Захараш, передають Патріоти України.

"Після такою масштабної атаки, яка була 12 грудня, нам потрібен час. Тому, власне, сьогодні відбувається технічний збій. Ми відновлюємо сервіси для того, щоб стабілізувати послуги по всій Україні. Складнощі є у декількох містах, зокрема південних та західних областях. Це подолання наслідків попередньої атаки", – пояснила Захараш.

За її словами, короткострокові збої абоненти ще можуть відчувати найближчим часом. Також вона додала, що застосунок "Мій Київстар" уже працює. Наразі фахівці відновлюють голосові послуги зв'язку.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...