Збірна України з футболу програла Франції з розгромним рахунком

У контрольній зустрічі збірна Франції розгромила Україну на стадіоні "Стад де Франс" (7:1), передають Патріоти України.

У дебюті гри Бущан вступив у гру після удару Олів’є Жиру, але на добиванні ударом через себе відзначився 17-річний Едуарду Камавінга. В середині тайму Жиру обвідним ударом з-під Миколенка подвоїв перевагу, а на 34 хвилині оформив дубль, і зрівнявся по голам за збірну Франції з Мішелем Платіні (по 41), попереду — лише Тьєррі Анрі (51).

На 39 хвилині Миколенко після подачі з кутового суперника зрізав м’яч у власну сітку (0:4). По перерві на полі з’явився Віктор Циганков. Півзахисник “Динамо” ударом з лівої ноги вразив нижній кут воріт, який захищав Маньян.

Однак почин Циганкова не підтримали партнери, які починаючи з 65 хвилини пропустили тричі — від Толіссо, Мбаппе та Грізманна. Примітно, що це був ювілейний десятий поєдинок між збірними. В активі “жовто-блакитних” лише одна перемога. Нагадаємо, що через ряд травм та позитивних результатів на коронавірус, участь у грі за “жовто-блакитних” не зуміли взяти низка гравців.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...