Збірну Росії з баскетболу відсторонили від відбору на Олімпіаду-2024

Міжнародна федерація баскетболу (ФІБА) повідомила, що російську чоловічу збірну з баскетболу не буде допущено до участі в передкваліфікаційному турнірі на літню Олімпіаду 2024 року в Парижі, повідомляють росЗМІ.

"Дотримуючись рекомендацій МОК щодо участі спортсменів із російським або білоруським паспортом у міжнародних змаганнях, опублікованих 28 березня, виконавчий комітет ФІБА ухвалив рішення не дозволяти реєстрацію чоловічої збірної Росії на олімпійських передкваліфікаційних турнірах", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, збірну Росії замінила Болгарія.

Раніше ФІБА відсторонила збірні Росії та Білорусі від участі в змаганнях під егідою організації. Також на території РФ і Білорусі заборонено проведення будь-яких змагань під егідою ФІБА.

Варто знати! Як розрахувати розмір пенсії в Україні - що знадобиться та формула

неділя, 19 травень 2024, 17:28

В Україні розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати людини. Ще у минулому році запровадили нові вимоги до стажу українців, які збираються виходити на пенсію. Згідно з вимогами, щоб вийти на пенсію у 60 років у 2024 році, потрібно ...

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...