"Збори може Дорофєєва закривати": Український співак і боєць ЗСУ висловився про артистів, які не пішли на фронт (відео)

Лідер гурту "The ВЙО" Мирослав Кувалдін, який після початку повномасштабного вторгнення РФ зі зброєю у руках пішов захищати Україну від російських окупантів, висловився про чоловіків-артистів, які не воюють на фронті, передають Патріоти України з посиланням на інтерв’ю артиста для проекту "Культурні сили".

Кувалдін про артистів, які не на передовій

На думку виконавця, його колегам не слід прикриватися зборами, адже з цим можуть впоратися і жінки-артистки.

Мирослав Кувалдін (фото: instagram.com/mjkuvaldin)

"Усі відповідальні люди зараз на фронті. У мене не було взагалі ніякого страху перед мобілізацією, я прийшов добровольцем вже на другий день [повномасштабного вторгнення]. Я опустив "гриву", відсунув свою гордість, якісь здобутки, і просто виконую завдання, які мені ставлять. Після 2014 року під час АТО було достатньо вмотивованих людей, які брали у цьому участь. У 2022 році на початку всі мотивовані пішли. Не хочу ніяк критикувати колег за цехом, це на совісті кожного. Але збори може і Надя Дорофєєва нормально закривати", - поділився чоловік.

Мирослав Кувалдін (фото: instagram.com/mjkuvaldin)

За словами лідера "The ВЙО", армії потрібні не лише штурмовики, а й "чоловіки, які вміють хоч щось робити". "Приїжджаємо нашою маленькою групою і робимо так, щоб військовослужбовець на годину-півтори трохи забув про те, де знаходиться, а потім згадав, для чого він тут знаходиться. Я до 2022 року волонтерив, зустрічався з деякими бригадами. Після 22 року я зрозумів, що волонтеркою вже не обійдешся: треба віддавати набагато більше батьківщині", - розповів про свої обов'язки Кувалдін.

До слова, співак зараз є молодшим сержантом у 59-й окремій мотопіхотній бригаді. Його завдання - підтримувати морально-психологічний стан військовослужбовців. Він їздить уздовж лінії фронту та разом зі своїми колегами дає по 3-4 концерти на день.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...