"Зброя не вбиває людей": Син Трампа випустив футболки про вбивство українки Болдуїном із скандальним написом (фото)

Загибель Українки Галини Хатчінс на зйомках фільму в США, може перейти в політичну площину - син 45-го президента США Дональда Трампа використовує цей привід для критики актора Алека Болдуїна. Про це повідомляє Independent, передають Патріоти України.

Лише через кілька днів після того, як Болдуїн в результаті нещасного випадку застрелив оператора українського походження, на особистому сайті Дональда Трампа-молодшого з'явилися присвячені цьому футболки. "Зброя не вбиває людей. Алек Болдуїн вбиває людей", - свідчить текст на футболках.

Варто зазначити, що, будучи затятим прихильником Демократичної партії, Алек Болдуін систематично виступав проти політики Дональда Трампом у часи його президентства й республіканців загалом.

Зокрема він неодноразово критикував Національну стрілецьку асоціацію США і вимагав переглянути Другу поправку до Конституції США, що забезпечує право американців носити зброю.Крім того, Болдуїн є виконавцем ролі екс-президента Трампа у гумористичному телешоу Saturday Night Live, яке його висміювало.

Випустивши "антиболдуїнівські" футболки, син Трампа, ймовірно, вирішив помститися за честь батька. Вони були представлені в трьох кольорах (чорному, синьому та хакі) за ціною 28 доларів.

Але певно через деякий час футболки з невідомої причини зняли з продажу - зараз їх не знайти в магазині сайту Дональда Трампа-молодшого.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...