Збирає донати для України: У Гаазі повз російське консульство запускають трамвай у жовто-синіх кольорах

У Гаазі місцеві транспортники розфарбували один із маршрутів, який пролягає повз російське консульство, у кольори українського стягу, повідомляють Патріоти України.

У царині білого та червоного з’явився жовто-блакитний красень. “Я думаю, що це дуже важливо, бо всі люди в Гаазі бачитимуть, що війна продовжується. Це не лише ваша свобода, це наша свобода також”, - твердить співавтор ідеї Вільєм Хугстадер.

“Ви знаєте, що Гаага - це місто справедливості. Дуже важливо, що цей трамвай їздитиме саме тут. До того ж маршрут пролягає повз Палац миру”, - додає ще один співавтор ідеї Вільєм Ван дер Верф.

Трамвай їде повз більшість міжнародних судів і нідерландський парламент - перший маршрут - головний у Гаазі. Але український посол додає про ще одну цікавинку маршруту. “Помахати з вікна трамваю російському посольству”, - каже Максим Кононенко.

Та головне - трамвай збиратиме гроші на українську перемогу. Біля всіх дверей є QR-коди і якщо натиснути, відкривається фандрейзингова платформа, на ній вже зібрали донатами майже 270 мільйонів доларів

Гаага - третє місто після Відня і Вільнюса, де їздитиме український трамвай. У транспортній компанії обіцяють, щонайменше у найближчі півроку.

Джерело: ТСН.ua

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...