Збирайте кошти, поки є сили: "Слуга народу" розповіла, з якого віку українцям не варто сподіватись на пенсію

30-річні українці можуть не сподіватися, що після досягнення пенсійного віку отримуватимуть високі пенсії. Таку заяву зробила в телеефірі нардепка з фракції "Слуга народу" Галина Янченко, зазначають Патріоти України.

"Мені 32 роки. І я думаю, що моєму поколінню пенсія, на яку можна вижити, вже не світить. Окрім того, я думаю, що пенсія, яку країна виплачує, це кошти, за які складно прожити", - сказала вона.

Нардепка зазначила, що ситуацію з пенсійним забезпеченням може виправити пенсійна реформа і запровадження накопичувальних пенсій.

"Пенсійна реформа неминуча, її потрібно прийняти для того, щоб українські пенсіонери могли стати гідними людьми і забезпечувати собі нормальний рівень життя. Як європейські пенсіонери, які на пенсії можуть не виживати, а насолоджуватися прекрасною старістю, подорожувати, купувати нерухомість. Накопичувальна пенсійна реформа важлива, але до неї ми будемо йти поступово", - сказала вона.

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...

Прямо дорогою до суду: Підозрюваний у вбивстві син екссудді Аблова "опинився у реанімації"

субота, 27 квітень 2024, 12:59

Сьогодні, 26 квітня, підозрюваний у вбивстві Іван Аблов, син колишнього судді ОАСК Євгена Аблова, не з’явився на судове засідання. Його адвокати стверджують, нібито дорогою до суду він потрапив до реанімації. Водночас медзаклад цю інформацію спростовує...