Збирала кошти декілька років: 10-річна дівчинка передала 120 тис. на авто для прикордонників

10-річна Марійка з Умані Черкаської області передала на підтримку Сил оборони України 120 тис. грн. Приклад дівчинки показує, що в Україні зростає покоління патріотів та свідомих людей, передають Патріоти України.

Як повідомляє Держприкордонслужба, кошти Марійка збирала упродовж декількох років, однак після повномасштабного вторгнення країни-агресорки Росії в Україну мрії та цінності дівчинки змінилися.

Зазначається, що віддати всі свої заощадження на потреби захисників України школярку надихнули батьки, які постійно допомагають нашим військовослужбовцям.

"На донат Марійки вже придбали позашляховик. Це авто допоможе прикордонникам нищити ворогів та визволяти нашу землю від загарбників!"- повідомила Державна прикордонна служба України.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...