Збирали чужий врожай комбайнами: На Черкащині рейдери зі стріляниною захопили поле, було піднято спецназ (фото)

У Городищенському районі Черкаської області поліцейські запобігли спробі рейдерського збору врожаю – близько 20 осіб захопили поле і за допомогою комбайнів збирали урожай кукурудзи. Інцидент стався в селі Калинівка пізно ввечері 19 вересня. Про це повідомляється на сайті МВС, передають Патріоти України.

Зазначається, що зловмисники погрожували зброєю тим, хто намагався перешкодити їм, і навіть здійснили кілька пострілів. У результаті був пошкоджений автомобіль, власник якого знаходився в момент стрілянини в салоні. Під час інциденту ніхто не постраждав.

Копи розповіли, що за вказівкою керівника ГУНП у Черкаській області Михайла Куратченка за тривогою підняли два відділення поліції Городищенського і Смоленського районів. На місце злочину також виїхали слідчі управління обласного главка та спецпідрозділ спецназівців.

Зловмисників затримали, на місці події вилучили важку сільськогосподарську техніку (комбайни і вантажні авто), п'ять одиниць зброї та боєприпаси.

Дії правопорушників кваліфіковано як хуліганство із застосуванням зброї і замах на крадіжку в особливо великих розмірах, вчиненей організованою групою. Підозрюваним загрожує від семи до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...