Збив світлофор і повис на паркані: У Чернівцях поліцейський влаштував епічну ДТП (фото)

Після зіткнення коп-водій втік.

У Чернівцях поліцейський на особистому автомобілі BMW влаштував ДТП, протаранивши світлофор і на швидкості врізавшись в паркан приватного будинку, повідомляють Патріоти України.

У результаті машина зависла на огородженні. Інцидент, який стався в суботу, 12 вересня, підтвердила прес-служба поліції Чернівецькій області на своєму сайті. ДТП сталася на вулиці Винниченка. Як зазначили в поліції, після зіткнення коп-водій втік, він не постраждав.

Місце аварії.

Правоохоронці встановили, що винуватцем аварії став 31-річний співробітник одного з відділень поліції області. У момент скоєння ДТП правоохоронець знаходився поза службою.

За фактом аварії розпочато службове розслідування, копу загрожує звільнення з правоохоронних органів. Водночас у поліції повідомили, що на місці ДТП водій відмовився від проходження експертизи на стан алкогольного сп'яніння.

Машина на паркані.
ДТП влаштував співробітник поліції.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...