Здай пляшку - поспілкуйся з ведмедями: У нацпарку "Синевир" креативно підійшли до залучення відвідувачів

До парку можна потрапити безкоштовно ... в обмін на сміття.

Національний природний парк "Синевир" проводить екоакцію для туристів, у межах якої можна отримати безкоштовний квиток до озера або Реабілітаційного центру бурих ведмедів. Про це повідомляється на сторінці Національного природного парку "Синевир", передають Патріоти України.

"У національному природному парку "Синевир" триває акція щодо правильного сортування відходів. Ви можете отримати безкоштовний квиток до озера Синевир або Реабілітаційного центру бурих ведмедів, здавши 4 пластикові або 3 скляні чи 2 металеві пляшки у спеціально встановлені контейнери", – йдеться в повідомленні.

Захід проводиться в межах проєкту "Прибери в національному природному парку "Синевир" за співфінансування Європейської асоціації дозвілля й охорони природи. Головна мета акції – привернути увагу людей до питань правильного роздільного сортування сміття, зменшення забруднення та збереження довкілля.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...