"Здаємо квартири лише не слов'янам": У Казахстані запустили новий тренд через масовий наплив росіян-втікачів

23 вересня у більшості українських користувачів рекомендації буквально заполонили відео казахів щодо навали росіян. Наші громадяни дуже це дуже оцінили, зазначають Патріоти України.

Казахи вирішили нагадати росіянам усе

Ні для кого не секрет, що "головні денацифікатори" зневажають усі народи, навіть ті, які проживають на території Росії. Звинувачуючи українців у "нацизмі", росіяни давно поділили людей на слов'ян і "не слов'ян". Тому часто люди, які приїжджали до Росії з Казахстану, Таджикистану, Киргизстану та інших азіатських країн стикалися із тим, що не могли винаймати квартиру в оренду, бо, мовляв, "Москва для росіян".

Та тепер, як то кажуть, фортуна повернулася до росіян іншим боком і тепер вони втікають у Казахстан, замість того, щоб боротися проти злочинного режиму. Та мешканці Казахстану зовсім не раді бачити втікачів.

Та для росіян у Казахстані є ще один неприємний сюрприз – вони ж думали, що весь світ розмовляє російською. Тепер вони мають всі шанси дізнатися, що казахська мова існує, але враховуючи український досвід, вони почнуть називати казахів, які люблять свою мову та культуру "нацистами". Це вже пройдений нами етап.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...