"Здається, десь побачили афішу": Валерій Харчишин припустив, де зараз може бути Олег Винник

Валерій Харчишин. Фото: ТСН.

Український співак, фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин припустив, що виконавець Олег Винник, який не з'являється в інфопросторі вже понад 3 місяці, перебуває за кордоном. На думку зірки, він може давати концерти в Німеччині. Однак артист запевнив, що достеменно не може сказати, де під час війни перебуває популярний музикант. Такий коментар пролунав в інтерв'ю "24 каналу" на YouTube, передають Патріоти України.

На запитання журналістки, чи спілкувався Харчишин з Винником під час війни, лідер "Другої ріки" відповів, що ні. Він нібито не чув про автора "Ніно" і від колег-артистів. Однак співак помітив зникнення колеги і навіть обговорював це питання з друзями.

"Не знаю, де він. Ми сьогодні, до речі, згадували про нього, коли їхали. Здається, десь побачили афішу. Хлопці питали, де ж Олег Винник. Можливо, в Німеччині проводить якісь концерти. Не знаю", – сказав співак.

Вдруге про Винника в інтерв'ю співбесідник журналістки згадав, розмірковуючи про гідного претендента від України на пісенний конкурс Євробачення-2023. Харчишин висловив бажання, щоб захід відбувся у звільненій Ялті, а щодо учасника вирішив пожартувати. "Та мені все одно. Нехай їде Олег Анатолійович Винник. Нехай виїде з Німеччини, відвідає Україну і виступить тут заради нашого щасливого майбутнього", – йдеться в коментарі зірки.

Як відомо, востаннє Олег Винник з'являвся в публічному просторі 3 березня, коли опублікував відео, в якому звернувся до матерів російських і білоруських солдат з проханням не пускати їх воювати в Україну.

Артист чітко висловив свою позицію, неодноразово написавши про напад Росії та вбивства мирних українців. Однак, на відміну від своїх колег, більше він не публікував ролики, анонси благодійних концертів та навіть фото.

Від початку березня на його сторінці в Instagram можна помітити тільки картинки в патріотичному стилі, а також антивоєнні заклики. Знаменитість перестав давати інтерв'ю, а тому його прихильники навіть не здогадуються, де перебуває їхній кумир. Останній допис на його сторінці датований 24 квітня – це привітання з Великоднем.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...