"Здається, ви забули": Українські військові закликали олігарха Жеваго передати Mercedes-Benz G500 для армії (відео)

Бізнесмен, один з найбагатших людей України, яхту якого влітку помітили в Монако, Костянтин Жеваго, скориставшись нульовим розмитненням, у липні 2022-го завіз на свою компанію 4 Mercedes-Benz G500 2022 року. Відповідна інформація з'явилася у відкритих базах даних, передають Патріоти України.

Новина дійшла до українських військових. Тож бійці записали відеозвернення до олігарха.

У липні Закарпатська митниця показала найдорожче авто, завезене нульовим митом. Тоді зазначили, що власником мерседеса за 220 тис. доларів 2022 року випуску є підприємець із Дніпропетровщини.

Воїни ЗСУ впевнені, що авто стануть у пригоді в контрнаступі на Херсонському напрямку і просять Жеваго якнайшвидше передати транспортні засоби.

"Я військовослужбовець збройних сил Андрій Рудницький. Ми з хлопцями зараз на передовій, на Херсонському напрямку. Для контрнаступу нам критично не вистачає автомобілів. Натомість відомий олігарх Жеваго "заганяє" під "нульову растаможку" 4 броньованих "геліки". Та чомусь постійно забуває їх передати. Звертаюсь до тебе, Жеваго: якщо ти зайнятий відпочинком у Монако та не можеш передати авто, ми з хлопцями приїдемо та заберемо їх", - звернувся до олігарха військовий.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...