Здали нерви: У Львові таксист побив своїх молодих пасажирок, коли побачив що ті знімають його неприйнятну поведінку (відео)

Водій таксі нервував через загрозу потрапити у корки, тож вимістив злобу на пасажирках. Відео інциденту у Львові шириться мережею.

У Львові таксист накинувся з лайкою, а потім побив 20-річних пасажирок, які запізнилися із посадкою на місце виклику. Інцидент зафільмували та виклали відео у TikTok.

На кадрах можна побачити, як водій львівського таксі спочатку насварив пасажирок, які сіли до салону машини, через запізнення, а потім, коли його неодноразово попросили зупинити автівку, вийшов та накинувся на них вже з кулаками.

Аргументував своє роздратування водій тим, що через запізнення дівчат він потрапив у затор.

Таксист зі Львова поводився агресивно з пасажирками

Одна з містянок виклала подробиці інциденту в своєму дописі.

"Ми надіслали повідомлення, що вже вирушаємо до нього. Водій чекав на нас 3-5 хвилин. В машині він почав себе агресивно поводити. (…) Не доїхавши до місця прибуття, почав жалітися, що через нас він чуть не потрапив у пробку, на що ми відповіли, що нам це не цікаво", — написала одна з жінок.

водій таксі зі Львова

Потім, за її словами, ситуація розпалилася ще дужче. Він накинувся на пасажирок з лайкою, а коли побачив, що одна з них знімає все на відео, "додав газу".

"Нам стало страшно, ми попросили зупинитися", — розповіла пасажирка.

Все ж таки зупинившись посеред проїзду, водій вибіг з машини та почав битися.

Після інциденту відео з таксистом зі Львова дівчата виклали у мережу.

Сама організація, де працює водій таксі, поки ніяк не відреагувала на інцидент.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...