Здали сусіди: У Євпаторії силовики затримали сімейну пару, яка у своєму будинку співала українські пісні та вигукувала "Слава Україні!

У Євпаторії силовики затримали сімейну пару, яка у своєму будинку співала українські пісні та вигукувала "Слава Україні!". ВІДЕО

Донесли на родину сусіди. Як пише ASTRA, про це повідомляється в каналі професійного донощика та колишнього українського прикордонника Олександра Таліпова "Кримський СМЕРШ".

Канал публікує два відео: на першому, як стверджується, сусіди знімають Олену та Олександра Авдєєвих у власному будинку на вулиці Пролетарській в анексованій Євпаторії. На відео чути, що жінка вимовляє: "Слава Україні, героям слава, смерть москалям!".

На другому відео вже показано кадри затримання сімейної пари: силовики вламуються у вікно будинку і штовхають жінку та чоловіка ногами на підлозі.

"На цей час складено матеріали, дається процесуальна оцінка їх дій", - йдеться в каналі донощика. За якими саме статтями КоАП чи КК РФ підозрюють чоловіка та жінку, не повідомляється.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...