Здасть наркодилерів і "гуляй, Вася!": Єфремов вже вдома, в Москві. Актора готують до дострокового звільнення, - ЗМІ

Подейкують, що велика бонза в Кремлі задоволена "уроком", і готова явити милість. Адже справи з такими людьми завжди на "олівці" у очільників Мордору

Михайло ЄфремовРосійський актор Михайло Єфремов відбуває покарання за смертельне ДТП у колонії в Білгородській області, але співрозмовники kp.ru стверджують, що актор перебуває в Москві, зазначають Патріоти України.

«Мій колега особисто одягав йому браслет на ногу. Сам очі витріщив, визнавши Єфремова. Каже: „Хлопці, ви мені не повірите, але Єфремов в Москві!“ Він дає свідчення у справі про наркотики. І поки тривають слідчі дії, йому навіть дозволили бути вдома в Москві. А слідчі дії можуть йти досить довго. Єфремову дозволений радіус прогулянки в один кілометр», — сказав один зі співробітників ФСВП (Федеральної служби виконання покарань).

У видання є деякі дані, що Єфремов погодився співпрацювати зі слідством і дати свідчення проти наркодилерів. По програмі захисту свідків йому організовано особливе становище. На час слідчих дій він буде перебувати в Москві на домашньому арешті.

«Знаю, що друзі відправляли по системі ФСВП за плату листи в зону до Єфремова. А зараз листи повертаються, тобто немає його там, але де він, я точно не знаю, ходять розмови, що в Москві», — розповів виданню Володимир Місюров, який знайомий з оточенням актора.

«Єфремов вже дає свідчення. За моїми відомостями, він пробуде в Москві максимально довго, а то і, грубо кажучи, весь свій термін. Звільниться раніше по УДЗ за надання слідству цінних відомостей. За його наводкою начебто слідчі вже вийшли на великі фігури в наркоделах. Поки він офіційно числиться на зоні в Бєлгороді, але він фізично в Москві. Виходить на вулицю, але маскується, щоб його не впізнали», — розповіло kp.ru джерело.

Офіційні заяви за місцезнаходженням Єфремова відсутні, а в УФСВП повідомили, що він перебуває в колонії і не залишав її.


"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...