"Здавалося б, у цій історії немає нічого такого. Нічого такого, окрім людяності": Як українські військові врятували лисеня на Донбасі (фото)

"Валєра - це лисиця. Більше тижня тому військові знайшли її посеред дороги просто на передовій", - йдеться у матеріалі фонду "Повернись живим", повідомляють Патріоти України. Цитуємо далі:

"Лисиця була квола і знесилена, пізніше з неї дістали близько 40 (!) кліщів. Морпіхи вирішили виходити Валєру: збудували їй вольєр, годували відбірним м'ясом та рибою. Коли ж повернулися нещодавно з чергового завдання, виявили, що лисиця накивала п'ятами.

У нас Валєра втік. Кажуть, у неволі лиси живуть до десяти років, а в дикій природі – рік-два. Хоча, не знаю… Може, так і краще, – каже 25-річний морпіх.

Здавалося б, у цій історії немає нічого такого. Нічого такого, окрім людяності".

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...