"Здавалося б, у цій історії немає нічого такого. Нічого такого, окрім людяності": Як українські військові врятували лисеня на Донбасі (фото)

"Валєра - це лисиця. Більше тижня тому військові знайшли її посеред дороги просто на передовій", - йдеться у матеріалі фонду "Повернись живим", повідомляють Патріоти України. Цитуємо далі:

"Лисиця була квола і знесилена, пізніше з неї дістали близько 40 (!) кліщів. Морпіхи вирішили виходити Валєру: збудували їй вольєр, годували відбірним м'ясом та рибою. Коли ж повернулися нещодавно з чергового завдання, виявили, що лисиця накивала п'ятами.

У нас Валєра втік. Кажуть, у неволі лиси живуть до десяти років, а в дикій природі – рік-два. Хоча, не знаю… Може, так і краще, – каже 25-річний морпіх.

Здавалося б, у цій історії немає нічого такого. Нічого такого, окрім людяності".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...