Здавати квитки не треба? "Укрзалізниця" відповіла, чи пускає військовозобов'язаних чоловіків у потяги

"Укрзалізниця" не отримувала вказівок від Генштабу ЗСУ щодо обмежень на переміщення військовозобов'язаних чоловіків. Про це написав у Facebook керівник пасажирської філії компанії Олександр Перцовський, передають Патріоти України.

За словами менеджера, здавати квитки не потрібно. У Генштабі чи Міноборони незабаром дадуть детальне роз'яснення, а отримання дозволів буде цифровим і без черг, додав він.

"Читаємо головнокомандувача та не роздмухуємо зраду: жодних вказівок на перешкоджання переміщенню осіб протягом найближчих днів із боку військового командування не надавалося", — резюмував Перцовський.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...