Здавав кров для поранених: З'явилися подробиці про загиблого на Донбасі бійця

За Леонідом Добрянським вдома сумують не тільки побратими, а й дружина з 24-річною дочкою.

У суботу, 13 червня, на Донбасі загинув командир відділення взводу управління розвідувальної роти прапорщик Леонід Добрянський з позивним "Старий". Про це повідомляється на Facebook-сторінці 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького, передають Патріоти України.

"Він загинув від мінно-вибухової травми, несумісної з життям. У липні йому б виповнилося 46 років", - йдеться в повідомленні.

Загиблий завжди дбав про всіх, навіть перебуваючи у відпустці, Леонід завжди здавав кров в госпіталі для поранених побратимів. "Його контракт добігав кінця, і вже через місяць, в липні, він міг повернутися додому, мріяв відсвяткувати весілля своєї єдиної дочки і повернутися назад до своїх бійців. Але, на жаль, не судилося", - додають в бригаді.

За Добрянським вдома сумують не тільки побратими, а й дружина з 24-річною дочкою.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно