Здавав позиції української армії: На Харківщині затримали "козачого полковника" (фото)

Контррозвідка спецслужби на Харківщині викрила та затримала громадянина України, який працював на представників спецслужби Росії. Про це повідомляє прес-центр УСБУ в Харківській області, передають Патріоти України.

Оперативники встановили, що зловмисник входив до складу проросійської неофіційної козацької організації. Відомо, що члени цієї організації мають активну антиукраїнську позицію та відкрито підтримують російську агресію проти України.

В Україні затримано "козака", який працював на спецслужби РФ, поділилися правоохоронці / фото facebook.com/Управління СБУ в Харківській області"Зрадник за допомогою соціальної мережі "Телеграм" передавав дані щодо переміщень та місць дислокації військових формувань України, а також загальну інформацію щодо вибухів на території Харківського регіону своїм однодумцям із вищевказаної організації та представникам спецслужб РФ", - йдеться у повідомленні.


Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...