Здавав "в оренду" морських котиків: Одеський дельфінарій "Немо" потрапив у скандал зі знущаннями над тваринами

Дельфінарій "Немо" в Одесі потрапив у гучний скандал. Там, як виявилося, спеціально для клієнтів готелю "Немо" вирішили ввести послугу здачі тварин. Тобто, їх, і зокрема, морських котиків, можна взяти до себе в номер. Так, історія почалася з фотосесії з тваринами однієї з відвідувачок готелю, повідомляють Патріоти України.

Вона влаштувала фотозйомку з морськими котиками в люксовому номері готелю, роблячи контент для соцмережі TikTok. На відео видно змучену тварину з червоними очима.

Далі один з блогерів на ім'я Олег Машуковський теж зняв відео зі свого номера, на ліжку якого лежав змучений морський котик. Пізніше після розголосу відео з твариною він видалив і почав скаржитися на "цькування" з боку незадоволених людей.

Бурхлива реакція людей не змусила себе довго чекати, проте в дельфінарії заявили, що морські котики - соціальні, тому спілкування з людьми для них стало нормою.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...