Здійснилося! Вакцину Pfizer від COVAX доставили в Україну (фото, відео)

У п'ятницю, 16 квітня, партія вакцини від коронавірусу компанії Pfizer надійшла в Україну. У рамках ініціативи COVAX було доставлено 117 тисяч доз. Літак із вантажем прибув до Київського аеропорту "Жуляни", передають Патріоти України.

Це вже третя вакцина, якою імунізуватимуть українців. Зараз щеплення роблять препаратами CoronaVac і CoviShield, зареєстрованими в Україні.

Вакцина Pfizer і BioNTech – офіційна назва вакцини BNT162b2. Вона створена науковцями з компаній Pfizer (США) і BioNTech (Німеччина). Виробник заявляє, що вакцина має ефективність 95%. Проте вона досягається тільки після введення другої дози.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...