Здійснили 5 пострілів: На Закарпатті стріляли у поліцейського, Аваков зробив термінову заяву (фото, відео)

На Закарпатті невідомі особи стріляли в офіцера Національної поліції. Про це у четвер, 11 липня, на брифінгу заявили міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова НПУ Сергій Князєв, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні вранці у нас була надзвичайна подія – було здійснено 5 пострілів у офіцера поліції на Закарпатті, коли він їхав на роботу. Це була спланована акція і спроба зупинити боротьбу з контрабандою", – повідомив Аваков.

Глава МВС зазначив, що 10 липня одному з чиновників виписали підозру. "Контрабандисти намагаються нас зупинити таким чином, але це зробить нас іще більш рішучими", – акцентував він.

Аваков додав, що контрабандисти намагаються також втручатися у вибори в Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській області. Також Князєв повідомив, що під час замаху отримала поранення і жителька Ужгорода, яка ішла на роботу.

"Наш офіцер, прямуючи на роботу, отримав п'ять кульових пострілів. Він не постраждав, проте поранена жителька Ужгорода", – зазначив він.

Голова Нацполіції наголосив, що одна з робочих версій – замах на вбивство офіцера – професійна діяльність поліцейського і результат його ефективної боротьби з контрабандою.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...