Здійснив мрію дитинства: Безрукий пакистанець навчився грати в більярд головою (відео)

32-річний пакистанець виграв три місцевих турніру зі снукеру (різновид більярду) і став відомий за межами своєї країни.

Пакистанець Мохаммад Ікрам навчився більярд, незважаючи на відсутність рук. Він народився без рук, але грає за допомогою підборіддя. Про це повідомляє ВВС, передають Патріоти України.

"Коли мені було 10-12 років, я ходив в клуб і подумав, якщо б у мене були руки, то я б зміг зіграти в цю гру. Потім я подумав, чому б не спробувати? Коли в клубі нікого не було, я став бити по кулях за допомогою підборіддя і у мене вийшло", - сказав Ікрам.

32-річний пакистанець виграв три місцевих турніру зі снукеру (різновид більярду) і став відомий за межами своєї країни. Тепер спортсмен мріє вийти на міжнародний рівень. Батьки Ікрама намагалися заборонити йому грати, побоюючись, що він може травмуватися. Втім, пакистанець все одно здійснив свою мрію.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...