Здійснив потрійне сальто з чотирма гвинтами: Український спортсмен виграв золото на змаганнях у США

Дмитро Котовський став найкращим у перший день змагань на міжнародному турнірі з лижної акробатики FIS Open в американському Парк-Сіті, інформують Патріоти України.

НОК України повідомив, що 22-річний спортсмен із Рівного здійснив потрійне сальто з чотирма гвинтами (фул-дабл фул-фул), за яке він отримав оцінку 120,89 і золото змагань.

Срібло здобув швейцарець Ное Рот, який є чинним чемпіоном світу. Український фристайліст випередив його на 11,2 бала. А бронзову медаль виграв чинний чемпіон Олімпійських ігор 2022 року в командній першості Крістофер Лілліс (США), який показав результат — 107,69 бала.

Деякі українці мають право на дострокові пенсії: Хто може отримати і за яких умов

понеділок, 20 травень 2024, 12:25

Багатодітні матері, які виховали п'ятьох або більше дітей до шестирічного віку, можуть отримати дострокову пенсію в 50 років за наявності 15 років страхового стажу. Батьки за тих самих умов можуть претендувати на пенсію в 55 років з 20 роками стажу. Пр...

План не спрацював: Суд визнав ухилянтом ексстудента духовного вишу, який сховався від ТЦК у машині

понеділок, 20 травень 2024, 11:56

Решетилівський районний суд Полтавської області визнав винним колишнього студента духовної колегії в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації і призначив три роки позбавлення волі. Про це повідомляє "Главком" з посиланням на дані су...