Здохни або помри... Треба мати неймовірний талант, щоб із нормальних продуктів приготувати таку гидоту": Бойовий медик оголосив голодування через умови у психлікарні Одеси (відео)

Бойовий медик 35-ї бригади морської піхоти Петро Конопля оголосив голодування через умови перебування в обласній психіатричній лікарні №2 Одеси. Про це Петро Конопля сказав під час запису відео, яке опублікував у себе на сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Боєць оприлюднив відео з палати, де лікується, а також показав страви, які доводиться їсти військовослужбовцям.

"Благаю, допоможіть. Подивіться відео до кінця. Треба мати неймовірний талант, щоб із нормальних продуктів приготувати таку гидоту, якою нас тут годують, а тут лікуються військові. І збалансоване харчування — це частина лікування. Це не лікування, а катування за нашого добровільного мовчання", — каже військовий.

За словами бійця, на харчування в цьому закладі скаржаться всі: лікарі, військові, цивільні пацієнти, але вдіяти нічого не можуть.

Військовий зазначив, що записав відео для того, щоб вплинути на ситуацію, адже в цій лікарні перебувають бійці, яким потрібне збалансоване харчування.

"У нас немає овочів, фруктів. Нас годують просто гидотою перевареною — з самих дешевих продуктів. Ми перебуваємо в дуже х**ових умовах", — сказав бойовий медик.

Окрім меню, Петро Конопля також показав свою лікарняну палату.

"У нас тут грибок на стінах... І мені це не подобається, і я не збираюся цього терпіти. Тож я об'являю голодовку, доки це не покращиться, доки нам не покращать умови. Я не вважаю, що воїни, які захищають зараз країну, мають терпіти таке ставлення до себе", — наголосив бойовий медик.

Він закликав поширити відео і разом вплинути на ситуацію.

"В столову ходять одиниці, часто це літні люди, які тут давно і у них немає можливості харчуватися інакше. Рятуйте!" — закликав Петро Конопля.

Медик, який був поранений чотири рази, також зазначив, що в жодному іншому закладі, де він перебував на лікуванні, таких жахливих умов не спостерігав.


Відкртився? Закарпатський ТЦК прокоментував інформацію про обшуки в хустського воєнкома

четвер, 22 серпень 2024, 23:45

Інформація про те, що до начальника Хустського районного територіального центру комплектування Василя Зубатова прийшли з обшуками, не відповідає дійсності. Про це йдеться в заяві Закарпатського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Пресслужб...

Побив секретаря міськради: Мер Ромнів отримав підозру (фото)

четвер, 22 серпень 2024, 22:29

Виконувач обов’язків керівника Сумської обласної прокуратури Олександр Коршун сьогодні повідомив про підозру очільнику однієї з територіальних громад Сумської області за фактом вчинення насильства щодо службової особи. За даними правоохоронців, 22 груд...