"Здохни, тварь, сама скорей. Из-за тебя страдают дети": У Хабаровську "доброзичливі" сусіди побажали смерті жінці з COVID-19 (відео)

У російському Хабаровську сусіди побажали смерті жінці, яка повернулася з-за кордону і захворіла на коронавірус COVID-19.Розповідь Валентини опублікував телеграм-канал Mash, передають Патріоти України.

Жінка їздила в Аргентину, а назад поверталася через Рим. Наступного дня Валентині стало погано, вона звернулася в швидку і у неї діагностували коронавірус. Під'їзд закрили на карантин.

У неї залишився вдома кіт, якого приходить годувати сусідка, яка і знайшла на дверях записку з побажанням смерті. Там було написано: "Здохни тварюко сама скоріше. Через тебе страждають наші діти". Сама Валентина заявила, що розуміє людей, тому що їм страшно.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...