"Зе! президент" заявляє, що прагне бути мужиком: "Кіборг" із ДАПу оголосив голодування з вимогами до Зеленського

Пан Зеленський заявляє, що його стиль спілкування з Порошенком відображає бажання "бути мужиком". Ось виклик, котрий кинув патріот України ,котрого а ж ніяк не можна запідозрити, що він не є "мужиком". Ветеран АТО, який брав участь у боях в Донецькому аеропорту, Микола Воронін оголосив голодування і вимагає від кандидата в президенти Володимира Зеленського вибачитися за непристойні жарти про Україну, учасників Євромайдану, томос про автокефалію ПЦУ, зазначають Патріоти України.

Про це чоловік розказав у відеозверненні, записаному в аеропорту "Бориспіль", де він голодує, і опублікованому на його сторінці в facebook.

"Вимоги мої прості до пана Зеленського. Я хочу щоб він вибачився перед народом України за свої жарти про актрису із німецьких порнофільмів. Я вважаю це сором якийсь, перед Кадировим вибачився, а перед українцями ні. За термос, я хочу щоб він вибачився (в одному з жартів Зеленський називав термосом томос про автокефалію Православної церкви України – ред.) перед вірянами. Я хочу щоб він вибачився перед Василем Голобородьком, ім’я якого вони вкрали для серіалу", - заявив Воронін.

Він також вимагає, щоб Зеленський здав аналізи на наркотики і алкоголь в незалежній лабораторії.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...