Зеленський ще й досі вірить у мир? На Донбасі поранили українського воїна, гранати скидали з повітря

5 листопада внаслідок скидання з ворожого БПЛА гранати ВОГ-17 отримав поранення військовослужбовець одного з українських військових з’єднань. Про це повідомила українська делегація для участі в ТКГ на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Пораненому надали кваліфіковану медичну допомогу, стан його здоров’я задовільний. "За допомогою координаційного механізму українською стороною СЦКК було встановлено режим тиші та направлено письмову ноту до СММ ОБСЄ", – говориться в повідомленні.

Українська делегація зазначила, що ситуація на фронті має ознаки того, що російські керівники втратили контроль над власними збройними формуваннями. Тож виникають "сумніви, чи здатне взагалі керівництво РФ виконувати взяті на себе зобов'язання", наголосили в українській делегації.


Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...

Е-кабінет військовозобов’язаного в Україні: Як його зареєструвати та чи замінить він похід до ТЦК

неділя, 19 травень 2024, 9:05

У суботу, 18 травня, в Україні почав почати працювати електронний кабінет військовозобов’язаного. Він є одним із нововведень, прописаних у нещодавно прийнятому законі про мобілізацію. Юрист компанії MORIS Ростислав Соботник розповів УП, як працюватиме ...