Зеленоманія: Портрет нового президента України з'явився на київському фестивалі тату

Клієнтам варто пам'ятати, що це на все життя

Напередодні інавгурації новообраного президента в Києві пройшов професійний тату-фестиваль " Tattoo Collection. Там зібралися кращі татуювальники не тільки з України, але й інших країн, як запевняють організатори, зазначають Патріоти України.

Майстра фестивалю обмінювалися досвідом, демонстрували майстерність і отримали можливість унікального обміну досвідом і знань про нові тренди. За три дні фестивалі набити собі татуювання вирішилося більше 1000 осіб.

На фестивалі незвичайну татуювання виконав киянин Дмитро Пахомов. Він спеціалізується на чорно-білих тату в стилі реалізм. Він зробив тату з портретом новообраного президента України Володимира Зеленського. Як зізнався сам майстер, татуювання була зроблена не тільки для підтримки Зеленського інавгурації, а й просто тому що він симпатизує новому президенту з людської точки зору.

Крім цього, на Tattoo Collection вдалося встановити рекорд. Так, Національний реєстру Книги рекордів України зареєструвала роботу самої юної татуировщицы. 7-річна Єва Гребенюк з Одеси зробила на фестивалі свою другу велику татуювання. Вона нанесла малюнок на свого тата тату-майстра Олександра Гребенюка.

Головний приз фестивалю кубок Golden Machine поділили між собою харківські майстри Артем Цицилин і Роман Несветов.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...