Зеленському знайшли заміну в "Кварталі-95": Названо прізвище (фото, відео)

Український пародист та екс-учасник дуету "Брати Шумахери" Юрій Великий - найбільш ймовірний кандидат на заміну Володимиру Зеленському в команді гумористичної студії "Квартал 95". Про це в бесіді з виданням Znaj розповів комік та учасник "Кварталу" Євген Кошовий, повідомляють Патріоти України.

"Знайшли [заміну Зеленському], і ви його знаєте. Ми на фінішній прямій вибору: це, швидше за все, буде Юра Великий, був одним з "Братів Шумахерів". Як відомо, поїхав дуже далеко", - розповів Кошовий.

Як додав Кошовий, хто точно буде пародіювати Зеленського, публіка дізнається вже цього місяця на концерті "Кварталу" в Одесі. Але, судячи з останніх роликів Великого в Instagram, ця роль також дістанеться йому.

Роль "першої леді" в гумористичній студії традиційно залишиться за Оленою Кравець.

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...