Зеленський допоміг силовикам усвідомити очевидну проблему: На Харківщині взялися за "чорних лісорубів"

Прокурори підкреслюють керівну руку мудрого президента, що спрямовує їх у виконанні службових обов'язків. Мабуть з Києва місцеві злочини видніші, ніж "під носом" професіоналів

За останні 3 місяці 2019 року до суду направили обвинувачення проти 23 жителів області, які пиляли дерева для власних потреб. Також прокурори розкрили злочинну групу, яка вирубала дерев цінних порід на 3,5 млн гривень, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу прокуратури Харківської області.

"Після проведення влітку 2019 року президентом України наради з питань боротьби з незаконною природно-ресурсною господарською діяльністю в Харківській області прокуратурою області під керівництвом нового прокурора вжито організаційних та практичних заходів, спрямованих на боротьбу з незаконною вирубкою лісу на Харківщині", - сказано в повідомленні.

Зокрема, за четвертий квартал 2019 року до суду направлено 23 обвинувальні акти, а загалом за рік - 38 обвинувальних актів щодо осіб, які незаконно пиляли дерева.

У жовтні прокурори викрили групу з 5 осіб, яка вирубувала полезахисні смуги.

"Зловмисники вирубували цінні породи дерев, зокрема дуби і ясени, для подальшої реалізації на території міста Харків. Розмір завданих збитків становить 3,5 млн грн. Їм повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Досудове розслідування триває", - повідомили в прокуратурі.

Крім того, в 7 з 11 лісгоспів Харківської області виявили порушення. Збитки становлять 138 млн грн. 33 співробітникам повідомлено про підозру.


Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...