"Зеленский нам не это обещал!": В Україні таки почали штрафувати власників "євроблях"

Власники авто на єврономерах дуже обурені ситуацією, що склалася, інші відверто над ними сміються.​

Незважаючи на те, що під час наради в Мінінфраструктури домовилися продовжити мораторій на введення значних штрафів для власників нерозмитнених авто на іноземній реєстрації, дехто з «евробляхерів» вже встиг отримати відповідний протокол, зазначають Патріоти України.

Так, фото протоколу зі штрафом в 8,5 тисячі гривень (такий штраф виписують за прострочення транзитного ввезення на 10-20 діб, - Ред.) в соцмережі виклав Артем Губенко з Дніпра, який уточнив, що документ був виписаний не йому, а іншому водієві.

Під цим постом зав'язалася жвава дискусія. Власники авто на єврономерах, які за весь цей час не спромоглися легалізувати свої авто, обурювалися ситуацією, що склалася і уповали на Зеленського, інші відверто над ними сміялися.


Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...