"Зеленський показав приклад": Лайма Вайкуле заявила, що Галкін може стати наступним президентом РФ

Латиська співачка Лайма Вайкуле в інтерв'ю Ксенії Собчак заявила, що була б щаслива, якби наступним президентом Росії став Максим Галкін. Вона додала, що неодмінно голосувала б за гумориста і свого близького друга, передають Патріоти України.

Вайкуле уточнила, що український президент Володимир Зеленський, який до своєї політичної кар'єри домігся неймовірних висот в шоу-бізнесі, показав хороший приклад своєму російському колезі: "Ще, може бути, Максим буде президентом. А може Алла буде? Ось це було б диво! Я б голосувала за Галкіна, і, думаю, росіяни б голосували. Зеленський показав, як можна. Росіяни, подумайте. Максим - не політик, але з нього б вийшов ідеальний президент. Тому що в ньому є все людське".

Лайма Вайкуле зізналася, що дуже близько спілкується з Максом Галкіним і Аллою Пугачовою. Їхня дружба почалася задовго до переїзду зіркового сімейства в Ізраїль і початку повномасштабної війни. "Ми однаково ставимося до хорошого і до поганого. Це, в принципі, те, що об'єднує людей", - висловилася Лайма.

Латиська співачка захопилася тим, що Алла і Максим багатьом пожертвували заради того, щоб залишитися на боці правди і не втратити честь.

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...

"Моя дружина її майже вкрала": Прикордонник поділився історією порятунку дівчинки з окупації

субота, 11 травень 2024, 14:02

Український прикордонник поділився зворушливою історією дівчинки, яка намагалася виїхати під час окупації Харківщини на вільну територію. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передають Патріоти України. За словами прикордонника Дмитра, він на той час був...