Зеленський розповів, що його син перехворів коронавірусною інфекцією

За словами президента, діти переносять цю хворобу більш-менш нормально.

Президент України Володимир Зеленський розповів, що його 7-річний син Кирил перехворів COVID-19, повідомляють Патріоти України.

"Скажу відверто, що цей COVID-19, це зараза. Іншого слова й немає. Захворіла моя дружина і син, до речі, теж. І вони разом лікувались в лікарні", - заявив він під час брифінгу.

За його словами, діти переносять цю інфекцію більш-менш нормально. У червні в дружини Зеленського Олени діагностували коронавірус, тоді ж її госпіталізували з двобічною пневмонією. Тоді повідомлялося, що президент та діти мали негативні тести на COVID-19. 30 червня стало відомо, що вона продовжує лікування від ускладнень коронавірусу. 3 липня повідомили, що Олена має негативний тест, вона одужала.

Джерело: УНІАН

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...