"Затримано 20 осіб, троє перебувають у лікарні": Зеленський відреагував на стрілянину в Броварах

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з главою МВС Арсеном Аваковим, з яким обговорив стрілянину в Броварах. Також на зустрічі був присутній прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє прес-служба ОПУ, передають Патріоти України.

"Це навіть сутичкою не можна назвати – те, що відбувалося в Броварах. Нагадувало 90-ті роки. Хотів би, щоб ви розповіли деталі того, що відбувалося", – почав розмову президент.

Аваков доповів, що в Броварах одна з груп зловмисників прийшла з помповою рушницею і дробовиками. Друга група, яка була найнята, була без зброї.

"Почалося зіткнення місцевих броварських перевізників, які раніше контролювали перевезення між Броварами та Києвом, і зовнішніх, яким віддали значну частину цих маршрутів", – розповів міністр.

За інформацією міністра, група з Вінниччини – співробітники однієї з охоронних фірм. "На даний час затримано 20 осіб, троє перебувають у лікарні з пораненнями різного ступеня тяжкості", – повідомив Аваков.

За його словами, місцевій поліції не було відомо, що в місті йде підготовка до такого події. "Ми зараз закінчимо цю операцію і у мене є питання до броварської поліції", – зазначив Аваков.

Президент наголосив на тому, що має бути проведено розслідування для встановлення й покарання винних. Уряд, зі свого боку, має надати допомогу пересічним громадянам, які постраждали внаслідок сутички.

"Потрібно, щоб ми знайшли замовників, щоб вони понесли покарання. Також щоб на рівні уряду ми зрозуміли, як допомогти звичайним людям, майно яких постраждало в цій сутичці", – резюмував Зеленський.

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...