Земля бетоном: У Маріуполі вбито Кірсанова, який корегував російські "Гради" на мікрорайон "Східний" у 2015 році

У Маріуполі вбито Валерія Кірсанова, який корегував російські "Гради" на мікрорайон "Східний" у 2015 році. Про це у своєму Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"В Маріуполі від обстрілів російської армії, від російських снарядів загинув Валерій Кірсанов. Та сама мразота, що в 2015 році навела російські "Гради" на мікрорайон "Східний". Який фактично уникнув покарання через "правку Савченко". Яка хороша новина і дуже показова для всіх зрадників. Відплата чекає на кожного. Без варіантів", - написав він.

24 січня 2015 року внаслідок артилерійського обстрілу російськими військовими мікрорайону "Східний" у Маріуполі загинула 31 особа, понад 100 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Крім того, значних руйнувань зазнала інфраструктура мікрорайону - було пошкоджено 55 багатоповерхових будинків (у 11 із них було пряме влучення ракет), а також приватні будинки, дитсадки та школи. 25 січня СБУ затримала колишнього співробітника правоохоронних органів Кірсанова, який корегував вогонь з "Градів" по Маріуполю.

У червні 2019 року суд визнав жителя Маріуполя Кірсанова винним у коригуванні обстрілу мікрорайону "Східний" та засудив його до 9 років позбавлення волі. 15 серпня 2019 року Кірсанов вийшов на свободу за "законом Савченко", названий іменем його ініціаторки, позафракційної нардепки Надії Савченко.

На Закарпатті прикордонник застрелив жителя Дніпра, який намагався незаконно перетнути кордон

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:54

Військовослужбовець прикордонного загону застрелив 39-річного жителя Дніпра під час його спроби перетнути українсько-румунський кордон на Закарпатті. Прикордонника вже затримали працівники Державного бюро розслідувань (ДБР), повідомляють Патріоти Украї...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...