Земля бетоном: В Україні ліквідували командира дивізіону окупантів, який раніше воював у Сирії (фото)

В Україні було ліквідовано підполковника ЗС РФ Дінара Хаметова – командира дивізіону 200-ї мотострілецької бригади 14-го армійського корпусу Північного флоту. Цей окупант тричі був у відрядженнях у Сирії, кожне з яких тривало пів року, передають Патріоти України.

Проти української армії Хаметов зміг повоювати значно менше. Про його загибель повідомили у російській соцмережі "ВКонтакте".Воєнного злочинця на батьківщині посмертно нагородили орденом "Мужності".

8 квітня Динара Хаметова поховали під Казанню. Зазначається, що в Республіці Татарстан він став уже четвертим старшим офіцером, якого ліквідували Збройні сили України. У списку втрат тепер уже три підполковника та полковник.

Принесли шини: На Закарпатті роми влаштували бійку із співробітниками ТЦК

неділя, 5 травень 2024, 7:30

Увечері 3 травня у Виноградові Закарпатської області сталася сутичка між ромами та військовослужбовцями РТЦК. На подвір'ї районного ТЦК сталася бійка між працівниками центру та оноцькими ромами. Повідомляється, що роми звинувачують працівників РТЦК у в...

Більшість українських біженців у Німеччині сидять без роботи: У чому причина

неділя, 5 травень 2024, 7:28

Більшість українських біженців у Німеччині досі не знайшли роботу. Як пише Bild, зараз у ФРН зареєстровано 1,1 млн біженців з України, з них 716 тис. працездатного віку – від 15 до 65 років. При цьому лише 113 тис. мають офіційну роботу із соцпакетом і...