Земля бетоном: ЗСУ ліквідували ще одного російського полковника

На війні в Україні загинув ще один офіцер російських окупантів. Збройні сили ліквідували полковника Михайла Нагамова. За попередніми даними, путінського офіцера було вбито 13 квітня. Про це повідомляє користувач Twitter Necro Mancer, передають Патріоти України.

Зазначається, що офіцер 1980 народження був уродженцем міста Суслонгер республіки РФ Марій Ел. Також уточнюється, що полковника вбили 13 квітня. "Уродженець Суслонгера (Марій Ел) командир #6ісп полковник Нагамов Михайло Олександрович 1980 р.н. десь зовсім денацифікувався 13/04/22. Шкода, звичайно, що нічого не пишуть про його геройський подвиг", – йдеться в повідомленні.

Зі свого боку пропагандистські російські ЗМІ повідомляють, що Нагамов обіймав посаду командира інженерно-саперного полку в місті Ростов Ярославської області. Його ховатимуть 21 квітня у Митищах Московської області.


У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...