Земля бетоном: ЗСУ знову вдарили по окупованому Зміїному, знищено 42 окупантів

Українські захисники в черговий раз атакували ворожі об'єкти на тимчасово захопленому острові Зміїний Росіяни на українському острові зазнали значних втрат. Про це інформує оперативне командування "Південь", передають Патріоти України.

Внаслідок удару було розбито:

  • три російські зенітні установки,
  • зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10",
  • машину зв’язку – серверну із телекомунікаційним обладнанням,
  • ліквідовано 42 окупантів.

Крім того, на Херсонщині артилерійським вогнем українські воїни знищили ворожу станцію радіоелектронної боротьби "Реппелент-1".

На Миколаївсько-Херсонському напрямку продовжуються бойові дії. Ворог не маючи активності у просуванні, закріпився на позиції та продовжує артилерійсько-мінометні обстріли. На Миколаївщині противник втратив ще два безпілотники "Орлан-10".

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...