Земля влетіла на "вісь катастроф": Експерти розповіли, чому по всьому світу відбуваються природні катаклізми

На багато країн обрушилися природні катастрофи - повені, моторошні зливи, шторми та урагани. Астрологи знайшли пояснення всім цим стихійним лихам і стверджують, що у всьому винна "вісь катастроф" – зіткнення місячних вузлів, Північного і Південного. Що це за "вісь катастроф" і які сюрпризи вона може ще піднести, розповіла астропсихолог Валентина Віттрок для ТСН, передають Патріоти України.

Що таке "вісь катастроф"

Як пояснює астропсихолог, це поняття умовне і воно позначає уявне протистояння двох злих і нерухомих планет – Альдебарана та Антареса, які знаходяться в сузір'ях Стрільця і Близнюків. Самі по собі ці планети особливої небезпеки не представляють, але якщо якась планета Сонячної системи перетинає цю вісь, то вона переходить в активний стан. Таке зіткнення призводить до запуску кармічних і фатальних процесів – природних і техногенних катастроф. Людина зазвичай не може протистояти тому, що починає відбуватися.

В історії були гучні катастрофи, які відбувалися саме під час перетину "осі". Наприклад, загибель "Титаніка" сталася в той час, коли вісь перетнула планета Нептун, яка відповідає за водну стихію. Чорнобильська катастрофа в 1986 році сталася під час перетину осі Сатурном, планетою, яка відповідає за стихію землі. Крім того, в 1986 році відбулося ще кілька серйозних подій:

  • 28 січня стався вибух американського шаттла "Челленджер", - загинули сім астронавтів
  • 28 лютого в Стокгольмі був убитий прем'єр-міністр Улаф Пальме
  • 5 квітня на дискотеці в Берліні стався вибух – 3 людини загинули, 250 – отримали травми.
  • 15 квітня стався акт відплати за вибух на дискотеці – військові ЗС і ВМС США завдали бомбового удару по Триполі та Бенгазі, загинула прийомна дочка Муаммара Каддафі та 40 громадян Лівії, ще понад 200 осіб були поранені.

Що загрожує жителям Землі

Місячні вузли розташувалися на "осі катастроф" в кінці червня і будуть залишатися на ній до кінця липня. Вони відповідають за прісну воду, тому по всьому світу йдуть проливні дощі та потопи. Першим таким потопом стала повінь в Криму, потім в Європі, наступним постраждав Китай, де вода в буквальному сенсі змиває населені пункти. Зачепило й Україну - кілька міст накрило моторошними ураганами та зливами, повінь на Закарпатті. Востаннє жителі Землі відчували на собі "вісь катастроф" в жовтні 2002 року.

"Вісь катастроф" прийде в гості ще раз

За прогнозом астрологів, по "осі катастроф" в кінці грудня 2021 року буде проходити Марс. Це триватиме кілька днів, але Марс – агресивна і войовнича планета, тому можуть бути дуже серйозні наслідки. Не варто в ці дні вирушати на береги річок, озер і морів, небажано подорожувати повітряним і водним транспортом, не можна перевищувати швидкість на дорогах. Також не рекомендується займатися екстремальними видами спорту, організовувати великі масштабні заходи, відвідувати місця масового скупчення людей.

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...