Землю накрила потужна магнітна буря, можливе погіршення самопочуття: Що треба знати

У жовтні Землю накривало кілька потужних магнітних бур. Однак попереду чекає ще одна сильна магнітна буря, вплив якої можуть відчути метеочутливі люди, передають Патріоти України.

Так, магнітна буря з силою до 6 балів очікується 28 жовтня. Про те, як впливають магнітні бурі на людину та як полегшити стан більш детально розповість OBOZ.UA.

Відзначимо, що 28 жовтня очікується не лише магнітна буря, але й Місячне затемнення. У цей день вкрай важливо дотримуватися деяких рекомендацій, щоб уникнути неприємних наслідків.

Як магнітні бурі впливають на людей?

Вплив магнітних бур на здоров'я ще не отримав повного наукового висвітлення. Існують дослідження, які вказують на те, що під час бур можуть виникати неприємні симптоми у метеозалежних осіб. Однак інші дослідження свідчать, що наслідки бур відчувають лише космонавти та пілоти.

Всупереч розбіжностям в поглядах серед вчених, багато людей скаржаться на погіршення самопочуття у дні магнітних бур. Цей вплив найчастіше відчувають метеозалежні люди, літні громадяни, вагітні жінки та особи з хронічними захворюваннями.

Серед найпоширеніших скарг, які висловлюють метеозалежні особи, варто виділити такі:

  • Головний біль;
  • Запаморочення;
  • Нудота та блювота;
  • Проблеми зі сном;
  • М'язовий дискомфорт;
  • Загострення болю при артриті та інших хронічних захворюваннях;
  • Підвищення температури тіла;
  • Погіршення настрою.

Деякі особи відчувають мінімальний вплив магнітних бур, тоді як інші можуть бути значно більш чутливими до цього явища, навіть зазнаючи значних ускладнень у здоров'ї. У разі негативного впливу бур краще взяти лікарняний.

Як полегшити самопочуття?

У дні магнітних бур особливо важливо уникати перевантаження свого організму роботою, забезпечити собі більше часу на прогулянки на свіжому повітрі та уникати конфліктних ситуацій. Також варто утриматися від прийняття важливих рішень, змін у робочому графіку та запланованих операцій.

Також важливо дотримуватися стабільного розкладу сну, лягаючи спати в один і той же час. Рекомендується забезпечити собі не менше 7 годин сну щодня.

Ці дії сприятимуть тому, щоб навіть під час найсильніших магнітних бур ви зможете переносити це явище з мінімальним впливом на ваше здоров'я.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...