Земля бетоном супостату: Українські захисники розтрощили та знищили бронегрупу військ Росії з Томську (фото)

В районі інтенсивних бойових дій між армією України та військами Росії українські десантники розтрощили бронегрупу підрозділу 21-ї окремої гвардійської червонопрапорної Омсько-Новобузької мотострілецької бригади Центрального ВО ЗС Російської Федерації. Про це заявили в Генеральному штабі ЗСУ, передають Патріоти України.

"Так, нещодавно, в районі інтенсивних боїв, українськими воїнами-десантниками було розбито та знищено бронегрупу одного із підрозділів 21-ї окремої гвардійської червонопрапорної Омсько-Новобузької мотострілецької бригади Центрального ВО ЗС російської федерації, м. Томськ. Саме підрозділи цієї військової частини постійно брали участь в міжнародних навчаннях, де завойовували призові місця.", - зазначено в повідомленні командування в Facebook.

Вказується, що в день боїв з проявившими мужність українськими воїнами представники російських окупаційних військ загинули в своїх бойових машинах. Тільки деяких вдалося ідентифікувати за документами.

"Зокрема, під час огляду особистих речей одного представника "руського миру" з Оренбургу, молодшого сержанта Саккузиєва Кайрата наявні документи дають нам зрозуміти про його недовгу військову кар’єру. Фах снайпера, навідника-командира танку та закінчення інтенсивних курсів за програмою "виживання" при Вольському військовому інституті матеріального забезпечення йому вже ніколи не знадобляться.", - розповіли в штабі.


Також вдалося встановити особу ще одного загиблого молодого офіцера - лейтенанта Кочановського А. М.
"Ідентифікували по нарукавних знаках та погонах ще одного знищеного молодого офіцера – лейтенанта Кочановського А.М., який також закінчив своє недовге життя, як десятки інших його співслужбовців в статусі злочинця", - підкреслюється в повідомленні.

Пізно лягати спати шкідливо? Оприлюднено дані нового дослідження

середа, 8 травень 2024, 9:57

Вчені впевнені, що наші звички щодо сну не лише погіршують самопочуття, але й можуть серйозно вплинути на здоров'я, зокрема, на стан серця. Як пише express, недосипання через те, що людина пізно лягає спати, призводить до вкрай негативних результатів. ...

От у чому причина! Вчені розкрили ще одну загадку хвороби Альцгеймера

середа, 8 травень 2024, 9:54

Понад 30 мільйонів людей у світі страждають на хворобу Альцгеймера, а вчені досі точно не знають, чому вона виникає. . Однак нове дослідження іспанських та американських вчених, результати якого опублікували у науковому журналі Nature Medicine, свідчи...