Зганьбили прем'єрку Мелоні: В Албанії четверо туристів з Італії не заплатити та втекли з ресторану

В неділю, 20 серпня, стало відомо, що двома днями раніше прем'єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні прибула з офіційним візитом до Албанії, а потім дізналася, що четверо її земляків втекли з місцевого ресторану, не заплативши, передають Патріоти України.

Глава італійського уряду приїхала до Тирани на запрошення свого албанського колеги Еді Рами. А потім дізналася з місцевих новин, що у місті Берат четверо її співгромадян утекли з ресторану, не заплативши.

Очільник албанського уряду розповів для італійського видання La Stampa, що, дізнавшись про цей випадок, очільниця уряду Італії сказала послу Італії в Албанії приблизно таке: «Ідіть і оплатіть рахунок цих ідіотів, будь ласка!»

Міністр сільського господарства Італії Франческо Лоллобріжида, який доводиться шурином для Джорджії Мелоні, сказав, що це було «питанням національного престижу». «Вона запропонувала оплатили рахунок. Посол якраз повертався до Тірани та міг це зробити. Кілька нечесних осіб не повинні ганьбити націю чесних людей», — розповів він Reuters.

В суботу, 18 серпня, в мережі з’явилося відео, де четверо італійських туристів відвідали ресторан в албанському місті Берат, а потім втекли з нього, не заплативши за замовлені страви. Ролик став вірусним і викликав шквал критики зі сторони албанців на адресу італійських туристів.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...