"Згасли зірочки": Під Миколаєвом у страшній ДТП загинув батько з двома дітьми (фото, відео)

В Україні триває низка страшних аварій. Нова трагедія трапилася 17 липня у Миколаївській області, де в результаті лобового зіткнення легковика й автобуса загинули три особи, повідомляють Патріоти України.

ДТП відбулася на автодорозі Миколаїв – Благовіщенськ біля села Лукашівка. Легковий автомобіль Citroen Berlingo зіткнувся з автобусом Neoplan сполученням "Залізний порт – Шепетівка". Від удару легковик перетворився на купу металу, автобус же з'їхав з дороги в поле.

У результаті від отриманих травм на місці загинув водій Citroen 35-річний Віталій Веретельник із 5-річною донькою Ріаною та 11-річним сином Інілем. Вижити вдалося лише матері дітей Вікторії Веретельник, яка, за даними ДСНС у Миколаївській області, отримала травми голови, тулуба і перелом ключиці. Пасажири і водії автобуса в ДТП не постраждали.

Аварія трапилася у Миколаївській області

Від удару легковий автомобіль перетворився на купу заліза

Пасажири і водій автобуса не постраждали

Обставини подій встановлює слідство. Як повідомили нашим журналістам у поліції, попередньо правила руху порушив водій легкового авто, який виїхав на зустрічну смугу. Постраждала сім'я – з Черкаської області. Відомо, що вони їхали в напрямку Миколаєва.

ДТП трапилася на трасі біля с. Лукашівка

Вікторія з донькою Ріаною

11-річний Ініль

У мережі інтернет-користувачі висловили глибокі співчуття рідним і близьким загиблих. "Жахлива трагедія. Втратити одразу всю сім'ю... Сил родичам!" – написала у Facebook Олена Буга. "На небі згасли дві зірочки", – залишила коментар Оксана Плахута.

"Боже, який жах! Ще тижня не минуло, як двох діток поховали після аварії на Долинщині, і тепер знову загинули діти. Що ж відбувається?" – зазначила Олена Мохнатюк.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...