Згодні не всі: В Америці обрали нову "Міс США", у мережі розгорівся скандал через одну деталь (фото)

В Америці провели загальнонаціональний конкурс краси "Міс США". Переможницею стала 22-річна Ася Бренч - представниця штату Міссісіпі, передають Патріоти України.

За всю історію конкурсу вона є першою афроамериканкою, яка завоювала титул "Міс Міссісіпі США". Так, Бренч виступає за те, щоб американцям дозволили володіти зброєю, але дівчина закликає посилити заходи з навчання людей безпечного з ним поводження, зобов'язавши їх проходити спеціальні курси.

Також відомо, що Ася виступає за тюремну реформу в країні, але водночас її батько сидить у в'язниці та вийде на волю у 2022 році.

У мережі деякі користувачі залишилися незадоволеними перемогою дівчини. Це пов'язано з тим, що нова "Міс США" як "Міс Міссісіпі" брала участь у зустрічі з президентом Дональдом Трампом щодо вищевказаної реформи. Також вона співала національний гімн на одному з мітингів Трампа.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...