Зголені брови: У світі набирає популярності дивний тренд (фото)

У соцмережі TikTok набирає популярність новий тренд - The Fox Eye Challenge (лисячі очі челлендж). Так, дівчата, які хочуть бути схожими на модель Кендалл Дженнер, збривають брови на камеру, передають Патріоти України.

Відповідні відео опубліковані на сайті TikTok. Варто зазначити, що дівчата не повністю позбавляються від брів, а лише від куточка. Адже потрібно домогтися ефекту, щоб зовнішня частина не "опускалася", а залишалася прямою лінією, яку після потрібно домалювати.

Зазначимо що макіяж брів Кендалл Дженнер став популярний серед її фанатів на початку лютого, і тепер вони намагаються відтворити його в домашніх умовах. Однак найчастіше це призводить до епічних фейлів.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...