Згоріло все обличчя: Росіянин влаштував звірячу розправу над екс-дружиною у ТРЦ (відео)

У Пермі (Росія) чоловік підпалив колишню дружину прямо на її робочому місці в торговельному центрі. Інцидент потрапив на камери відеоспостережень, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як чоловік зайшов в торговий центр, підійшов до прилавка, дістав балончик і оббризкав з нього жінку-продавця. Та вибігла в зал, проте нападник схопив її за волосся і заштовхав в підсобку. Після цього чоловік підпалив свою жертву.

Постраждала, за інформацією Telegram-каналу "Підйом", потрапила в лікарню з обширними опіками. Більш того, у неї повністю обгоріло обличчя. Жінка перебуває в реанімації у важкому стані.

"У неї опік тіла – 35%, все обличчя. Вона у важкому стані в реанімації, але дихає сама. Лікарі не дають ніяких прогнозів, тому що занадто великий опік", – розповіли лікарі. Також повідомляється, що раніше жінка була одружена з нападником.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно