Згоріли заживо: У Болгарії 45 людей загинули в результаті ДТП і загоряння автобуса, серед жертв - діти

У ніч на 23 листопада на заході Болгарії щонайменше 45 людей загинули в результаті серйозної аварії та загоряння македонського автобуса. Про це пише болгарське видання BGNES, зазначають Патріоти України.

Відомо, що автобус з македонськими номерами в'їхав через прикордонний пункт пропуску "Капітан-Андреєво" на болгарсько-турецькому кордоні невдовзі після 21:00. Він прямував зі Стамбула в Скоп’є. Аварія сталася на автомагістралі близько 03:00 за місцевим часом поблизу села Боснек на південний захід від столиці Софії.

Щонайменше 45 людей загинули внаслідок ДТП. За деякими даними, загинули 46 людей. В автобусі їхало 52 особи. Серед загиблих - 12 неповнолітніх. Тіла загиблих згоріли до невпізнання, тому ідентифікувати їх буде складно. З кожного тіла буде взято зразок ДНК.

За попередньою інформацією, болгарських громадян в автобусі не було. Сімох людей доправили до лікарні з опіками та ураженням верхніх дихальних шляхів. Один постраждалий із переломом стегна. Люди зазнали тяжких травм, оскільки вистрибували із вікон палаючого автобуса.

Причини аварії та пожежі встановлюються. За деякими даними, автобус міг врізатися в огородження, після чого загорівся. Поки у слідства дві версії: людська помилка водія та раптова технічна несправність.

Прем’єр-міністр Стефан Янев, міністр внутрішніх справ Бойко Рашков та заступник генерального прокурора Борислав Сарафов прибули на місце події.

"Нам нема чого сказати хорошого, ми почнемо з поганих новин: трагедія, яка нас вразила. Цю ДТП необхідно оперативно розслідувати... На цей момент зрозуміло лише те, що автобус зареєстрований у Північній Македонії. Рано-вранці ми поінформували прем'єр-міністра Заєва, який їде сюди", - заявив Янев.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...